Kedves Vendégeink!

A mindenki számára ismert koronavírus okozta helyzet miatt azt a döntést kellett meghoznunk, hogy gyorséttermünket határozatlan ideig bezárjuk. Bízunk abban, hogy ez a helyzet mihamarabb megoldódik és az emberek élete visszazökken a normális kerékvágásba. Az egységünk bezárása is ezt a célt szolgálja többek között.

Kitartást, türelmet és jó egészséget mindenkinek!

Defincsi-sarok, gyorsétterem Miskolc

Cégünk 2008-tól az Auchan áruházban szolgálja ki kedves vendégeit.

A mai formáját a Defincsi-Sarok étterem 2018. szeptemberében érte el. Az étteremmé válás óta közel megdupláztuk a forgalmunkat ami a szűkülő piacon nagyon szép teljesítmény és számunkra is nagyon jó visszajelzés arra, hogy amit szível lélekkel készítünk azt a vendégeink nap, mint nap értékelik és szeretik. Tulajdonosként a hét legalább öt napján hajnaltól bent vagyok és részt veszek a főzés minden fázisában azért, hogy ételeink a lehető leghamarabb és kifogástalan minőségben kerüljön ki a pultba. 
Termékeink, gyakorlatilag menza áron elérhetőek, de egyáltalán nem menza minőségben, a napi menüket is ugyan olyan gonddal készítjük, mint bármely más fogásunkat.

Heti Menü
Minden nap "A" és "B"  menüvel várjuk vendégeinket, illetve egy "C" főzelék menüvel, ami csontlevesből és valamilyen főzelékből áll, különböző feltétekkel, fasírt, tükörtojás, pörkölt.
Desszertek
Naponta készítünk kelt tésztából, saját piskótából és főzött krémből különböző klasszikus finomságokat, túrós batyu, linzerek, sós tea, házi rétes, somlói galuska, stb.

További szolgáltatásaink
Rendelésre készítünk különböző hidegtálakat, salátákat, frissensülteket, aprósüteményeket, pogácsákat stb. Előzetes megegyezés és egyedi árajánlat alapján készülnek ételeink.

Aktuális akciónk: 
Heti menü kínálatunk: 
(A "C" menü esetében az ár a helyben fogyasztásnál értendő. Elvitel esetén a "C" menü 890 Ft.)
Kapcsolat:
Spécifix Kft.
József A. u. 87, auchan, ételudvar

e-mail: defincsisarokmiskolc @gmail.com

Tel: + 36 30 965 0344
oldaltérkép:
nyitvatartás:
h: 08:00 - 20:00 
k: 08:00 - 20:00 
sz: 08:00 - 21:00
cs: 08:00 - 20:00 
p: 08:00 - 21:00
sz: 08:00 - 21:00 
v: 08:00 - 20:00 
galéria: