A mai formáját a Defincsi-Sarok étterem 2018. szeptemberében érte el. Az étteremmé válás óta közel megdupláztuk a forgalmunkat ami a szűkülő piacon nagyon szép teljesítmény és számunkra is nagyon jó visszajelzés arra, hogy amit szível lélekkel készítünk azt a vendégeink nap, mint nap értékelik és szeretik.
Tulajdonosként a hét legalább öt napján hajnaltól bent vagyok és részt veszek a főzés minden fázisában azért, hogy ételeink a lehető leghamarabb és kifogástalan minőségben kerüljön ki a pultba.
Termékeink, gyakorlatilag menza áron elérhetőek, de egyáltalán nem menza minőségben, a napi menüket is ugyan olyan gonddal készítjük, mint bármely más fogásunkat.
Ételeinket a lehető leghagyományosabb módon készítjük a desszertjeinkhez magunk készítjük az alap tésztákat piskóta, linzer stb. Ezen kívül minden nap készítünk hagyományos húzott tésztás réteseket, túrós batyut és egyéb finomságokat.
A nagyon népszerű Somlói galuskánkat talán egyedül a városban főzött krémmel és pörköld dióval készítjük saját piskótából. A marha húsos grillezett hamburgerhez minden nap saját recept alapján készítjük a puffancsot és talán a legkorábbi termékünk amely éveken át az étterem legfontosabb bevételi forrását adta.
A közeljövőben tervben van az étterem terjeszkedése a városban, ennek sikerében bízva várjuk majd oda is jelenlegi és új vendégeinket!
A Defincsi-Sarok csapatának a vendég az első!
Papp Zoltán:
Tulajdonos